Magyarországi Web Konferencia 2011

Magyarországi Web KonferenciaIdén ősszel, 2011. október 8-án, Buda várában, a Szentháromság téren ismét megrendezésre kerül a legnagyobb múltú hazai szakmai seregszemle, a Magyarországi Web Konferencia.

Az egész napos konferencián ismét az a célunk, hogy kezdőknek és profiknak egyaránt útmutatást nyújtsunk a legújabb webes trendek és technológiák útvesztőjében, legyenek bár fejlesztők, grafikusok vagy azok, akik kettejüket összehozzák.

Mint mindig, most is várjuk tapasztalt előadók és támogatók jelentkezését a szervezok@webkonf.org címen!

Hogy mindig képben légy, kövess minket és szólj másoknak, csiripelj magad is, írd meg a faladra, bökd meg a melletted ülőt!

Forrás: http://weblabor.hu/blog/20110603/web-konferencia-2011

UX MeefOFF, 2011. aug. 25.

MeetOFFMeetOFF csapata újabb rendezvényre csábítja a közönséget, ezúttal a User eXperience, vagyis a felhasználói élmény a téma.

Az időpont: 2011. augusztus 25., 19:00
A helyszín: Fogasház, Budapest VII. Akacfa utca 51.

Előzetesen jelentkezni a meetup.com oldalon lehet.

Mindennapi szörfölésünk során egyre fontosabb a hozzáadott érték a felkeresett weboldalakon. A pár éves újdonságok lassan elvárásokká szelídültek. Nem mindegy hát mekkora örömmel használunk valamit. Leegyszerűsítve ezekkel foglalkozik a felhasználói élmény, User Experience, röviden UX. Persze pontosabb definíciót előadóinktól kaptok, hisz ők értnek hozzá a legjobban. Például, hogy mennyire rossz a magyar fordítás és mennyivel több szimpla élménynél a fogalom. Lássuk, kikre számítunk 2011. 08. 25-én este: