Egyre többen számolnak a webergonómiával

Az elmúlt években, ha weboldalak fejlesztéséről, optimalizálásáról, a sikeresség növeléséről volt szó, akkor a sláger téma egyértelműen a SEO, a keresőoptimalizálás volt. Ahogy azt az oldal “vezércikkének” is nevezhető bejegyzésben kifejtettem, ez valóban fontos pont, de önmagában nem elégséges (lásd: A felhasználónak mindig igaza van!)

Az utóbbi időben szerencsére egyre több blogban, konferencián, meetupon és egyéb rendezvényen kapnak hangsúlyt a használhatósághoz kapcsolódó témakörök.

A legutóbbi MeetOFF után Mazsi és Takács Dani kerestek meg azzal, hogy egy néhány napos szabadegyetemet szerveznek elsősorban könyvtárosok számára, és szeretnének felkérni egy előadásra.

(tovább…)

Magyarországi Web Konferencia 2011

Magyarországi Web KonferenciaIdén ősszel, 2011. október 8-án, Buda várában, a Szentháromság téren ismét megrendezésre kerül a legnagyobb múltú hazai szakmai seregszemle, a Magyarországi Web Konferencia.

Az egész napos konferencián ismét az a célunk, hogy kezdőknek és profiknak egyaránt útmutatást nyújtsunk a legújabb webes trendek és technológiák útvesztőjében, legyenek bár fejlesztők, grafikusok vagy azok, akik kettejüket összehozzák.

Mint mindig, most is várjuk tapasztalt előadók és támogatók jelentkezését a szervezok@webkonf.org címen!

Hogy mindig képben légy, kövess minket és szólj másoknak, csiripelj magad is, írd meg a faladra, bökd meg a melletted ülőt!

Forrás: http://weblabor.hu/blog/20110603/web-konferencia-2011