Rólam

A szerző

Schmidt Zoltán (Schmidi) Schmidt Zoltán (Schmidi)
e-kereskedelmi tanácsadó

Jelenleg a BIG FISH Internet-technológiai Kft. csapatában dolgozom főképp e-kereskedelmi projektek “product ownereként”, azaz kapcsolattartó, tanácsadó, projektvezető vagyok.

Korábban az Extreme Digital Zrt. fejlesztési vezetője, az edigital.hu online áruház e-kereskedelmi és technológiai fejlesztéseinek felelőse voltam.

Fejlesztői múltamnak és az elmúlt évek tapasztalatainak köszönhetően mindhárom oldal helyzetét, igényeit és problémáit egyaránt átlátom: a fejlesztő, a megrendelő és a kivitelező szerepkörében is rutinosan mozgok.

Főbb kompetenciáim:

  • e-kereskedelmi oldalak, webshopok tervezése
  • konverzió optimalizálás
  • használhatósági elemzés, tesztelés
  • online projektek tervezése, vezetése, tanácsadás

További információ, kapcsolat:

 LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/schmidi

 Twitter: @schmidi_hu

SlideShare: http://www.slideshare.net/schmidihu

Ha kérdésed merült fel, keress bizalommal a Kapcsolat menüpontban!


 

Az oldalon található anyagokra a Creative Commons Nevezd Meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc érvényes.

A lényeg röviden: ha tetszik, amit látsz, oszd meg bátran, megtisztelsz vele. Annyit kérek, hogy minden esetben hivatkozz a forrásra (http://www.schmidi.hu), az anyagokon ne változtass, azokat üzleti célra ne használd fel.

Ha a fentiektől eltérő módon szeretnéd használni az itt látható tartalmat, írj bátranschmidi(kukac)schmidi(.)hu

Az oldalon található írások minden esetben a személyes véleményemet és szakmai meggyőződésemet tükrözik, és nem minősülnek a munkáltatónál betöltött pozícióból adott nyilatkozatnak.